Nutid, dåtid, barndom, ungdom, allting blandas

Förra året lyssnade jag nästan inte på musik. Men så i år började jag plötsligt längta intensivt efter helt otippade låtar som jag varken hade ägnat en tanke eller ett öra åt på länge. Spotify finns hemma på datorn som står i ett hörn i vardagsrummet så jag skapade en lista och fyllde den snabbt, associativt, utan allt för mycket hämmande kritik, med 500 låtar som jag tycker väldigt mycket om eller har tyckt väldigt mycket om en gång i tiden och fortfarande gillar att lyssna på. Nutid, dåtid, barndom, ungdom, allting blandas. Max en låt per artist är enda regeln och Spotifys kända begränsningar vad gäller urval tvingade mig till alternativa val ibland. Den äldsta låten är från slutet av 1800-talet. Den nyaste från 2015. ”Popcorn” är den jag har gillat längst, ungefär sen den släpptes. Blandningen är kanske inte särskilt intressant för så många andra än jag själv, men det är i alla fall en delad lista med 500 låtar och en inblick i min själ.

Listan.

5 reaktioner till “Nutid, dåtid, barndom, ungdom, allting blandas”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.