at this point i am begging for someone to pull the plug on twitter

at this point i am begging for someone to pull the plug on twitter. just end it. its all over.

Ett dagligt brinnande hat.

When people concentrate on the idea of beauty, they are, without realizing it, confronted with the darkest thoughts that exist in this world. That, I suppose, is how human beings are made.

The dimensions of what we have fucked up in this country are beyond any coherent explanation. It’s beyond any reasonable rage and almost beyond despair—in words, at any rate.

Nu är det fjärilssäsong! Vitfläckig guldvinge, mindre guldvinge, sandgräsfjäril och puktörneblåvinge.

I maj minskade reallönerna (löneökning minus inflation)med 4,5%. Detta är exceptionellt,det är den största minskningen sen iallafall 1980.Lönerna har minskat sedan kvartal 4 förra året o mycket pekar på att nedgången kommer fortsätta. Många kommer behöva sänka sin levnadsstandard

Precisionsbomba nyliberalismen.

det är alltid folk i gula västar ute på stan som mäter stadsbilden

When a boy… discovers that he is more given into introspection and consciousness of self than other boys his age, he easily falls into the error of believing it is because he is more mature than they.

The UK is turning into a novel that Dickens forgot to write.

Demoner.

Nobody even imagines how well one can lie about the state of one’s own heart.

A rabbi discovers that our destiny is secretly being manipulated by a duchess.

dikt:
lägg till en rubrik
lägg till en underrubrik
lägg till lite brödtext

Perfect purity is possible if you turn your life into a line of poetry written with a splash of blood.

Framöver ska jag bara omge mig med människor som ger energi och med energi menar jag el

If right-wing media can persuade humans to be against human rights, they can obviously persuade workers to be against workers’ rights. I always bear this in mind when discussing trade unions & industrial action.

It is a common failing of childhood to think that if one makes a hero out of a demon the demon will be satisfied.

*

I gårdagens inlägg öppnade Elin upp för ett nytt, intressant, sätt att “läsa” twitter på: konto för konto, lite tvärtemot algoritmer och flöde. Men vad händer om man gör precis tvärtom och istället fokuserar på vad det egentligen är man läser, strunta i vad det är för konton, för “författare”. Twitter är ändå fortfarande ett socialt medium som fortfarande mycket är text (även om det bara blir mer och mer bild och film som överallt annars). Och någonting är det ju som gör det så svårt att låta bli att fortsätta doppa hjärnan i det där vansinnesflödet (och värre lär det bara bli ju närmare valet vi kommer).

Så här kan det se ut. (Vill man veta vem som tweetat vad så kan man gå in på de konton jag följer och säkert hitta rätt om man verkligen anstränger sig, många rader här är dock av favorit-twittrare som Tatti Persson, Elis Burrau och Yukio Mishima.)

1 thought on “at this point i am begging for someone to pull the plug on twitter”

  1. […] Twitter är ett helveteshål (och när man trodde det inte kunde bli värre…) – men det finns ställen att gömma sig på. Mitt favorittillhåll är Masterpieces of Japan. Ett twitterkonto som samlar japansk konst av alla olika slag, från många olika delar av konsthistorien. Mina favoriter är de inlägg du hittar under hashtag och konstinriktning Shin-hanga. Men också Ukiyo-e. Titta bara! […]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.