Kommer jag någonsin hitta ut igen?

Mitten av augusti (eller är det slutet?) och världen snurrar bara snabbare och snabbare. Skolan börjar, jobbet börjar, födelsedagskalasen och kräftskivorna, fotbollsträningarna och fotbollsmatcherna, kom-ihåg-lapparna och inskrivningsblanketterna.

Jag hinner men jag hinner inte sortera tankarna för att skriva ihop en bloggtext. Jag som hade så många bra idéer. Jag som hade tänkt ut att jag skulle skriva om det och om det och om det där. Men allting faller ihop och isär och jag lyckas inte få ihop någonting alls vad det verkar.

Torsdag kväll och mörkret har lagt sig som ett täcke över våra huvuden. Min idélista för kommande texter blir längre och längre:

KOMMER JAG NÅGONSIN HITTA UT IGEN?

FRUSTRATION / POKER FACE

DREAM BABY DREAM, MARTIN LUTHER KING OCH PADDINGTON

POESI ÄR BARA EN FORM AV POPMUSIK

ALLT ÄR INTRESSANT, INGENTING ÄR INTRESSANT

LITTERATURENS OCH ORDENS HEMLIGHETER I SAGAN

SATAN IS REAL

LJUDENS FÖRMÅGA ATT FÖRFLYTTA TIDEN

SKRIVA GENOM ATT SKRIVA AV

FAVORITLÅTARNAS MYSTIK

FÖRKLARINGARNAS FÄLLA

MINUS

FANTASYFANTASI

Tiden blir bara kortare och kortare. Redan om två veckor kanske jag utvecklar tankarna, sätter samman orden, formar meningarna. Innan jag sätter punkt.

IMG_1397

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.