Den änglars röst

Att man inte kan motstå lusten ibland att ”veta mer”, att ”ta reda på”, eller ”gå till botten”. Det förstör ju allt. Som Sonya Spence, mitt hjärtas fröjd och vårkänsla, jag lyssnar uppför backen där den lilla bleka solen strävar fram.
Kan jag inte bara leva i det, nöja mig? Nej. Det ska ”undersökas”, ”utredas”, vem var hon.

Sonya Spence, min 4-minuters rena glädje, hennes liv var givetvis sorgset. Skivor som inte sålde och drömmar som aldrig lyfte. För mycket smärta och för mycket droger och när hon var 54 tog livet slut.

I den ostadiga google-översättningen av en fransk artikel hittar jag: ”Ja, den änglars röst torterades av några demoner”, och fastän det språkligt svajar lite så är innebörden tydlig. Sonya Spence, några av jordens finaste låtar, några demoner för mycket.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.