En gotisk semesterhälsning

Det får bli en snabb fusk-post idag då jag är mitt uppe i semesterbestyr. Men kasta gärna ett getöga på det här klippet som är det roligaste jag sett den här veckan. Amerikanskt public access-vansinne av finaste sort som tycks gå ut på att en gotkille läser dålig poesi för sin genuint konstiga flickvän. Skulle kunna kolla på timmar av den här showen (tyvärr bjudes det bara på två minuter) men så har jag också nån slags perverterad fascination av den gotiska subkulturen –  min got-fabläss har rört sig från aktivt deltagande en kort sväng i gymnasiet, vidare till hatkärlek och har nu landat i en slags ömhet inför brådmogna självutnämnda outsiders i svart:

Mer gotrelaterat: gjorde min årliga genomlyssning av Sisters of Mercys sista giv ”Vision Thing” i veckan. Den vägrade fortfarande att låta bra.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.