I morgon är det sovmorgon

Har hittat en ny tv-serie. Den är rätt gammal, från 1987. Tillräckligt ny för att jag skulle kunna ha svaga minnen av den men det har jag inte, jag har aldrig sett eller hört talas om den. Men så klickade jag mig fram till den i natt av en slump, i jakt på något passande att se innan jag somnade. I morgon är det sovmorgon är en förtjusande dagboksberättelse om 13-åringen Rikard och hans vardag på Södermalm i Stockholm. Och Stockholm är animerat och väldigt fint. (Särskilt roligt är det förstås för att jag själv bor i den här staden och är bekant med vissa av miljöerna som Rikard och hans vänner rör sig i.) Framförallt är det nog det alldagliga jag tycker så mycket om. Ett avsnitt tar slut och ingen särskild intrig har nått sin upplösning, det var bara den dagen.

Skärmavbild 2015-05-01 kl. 00.52.47Rikard med vänner vid Sofia skola.

Skärmavbild 2015-05-01 kl. 00.53.31

Hos bagaren, med för lite pengar.

Skärmavbild 2015-05-01 kl. 00.40.37

Eva i 27:an, Simon och Garfunkel.

Skärmavbild 2015-05-01 kl. 00.54.30

Gympalektion: löpning i Vitabergsparken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.