Splitter av ljud

Splitter av ljud: svensk 80-talsmusik var en grupp på Facebook styrd av en enda regel (förutom den som hörs på namnet): ”Allt med Thåström, Eldkvarn, Brända barn, Ulf Lundell, Wilmer X och Carola är bannlyst”. Jag var en perifer postare, men jag fick ut mycket av att ta del av andras inlägg. Och det är förmodligen den enda gruppen jag gärna återkommer till över ett år efter att det sista inlägget postats för att leta upp något omistligt. Som alla vet är Facebook uruselt som arkiv och gruppen är sluten, vilket ger mig minst två anledningar att blogga några av mina favoriter bland alla postningar i gruppen.

Thirteen Moons ”Origins”

Joy “Still sitting still”

Kiss me Kate “Dreams of gold”

Santiago de Gil “På min resa”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.