Splitter av ljud

Splitter av ljud: svensk 80-talsmusik var en grupp på Facebook styrd av en enda regel (förutom den som hörs på namnet): “Allt med Thåström, Eldkvarn, Brända barn, Ulf Lundell, Wilmer X och Carola är bannlyst”. Jag var en perifer postare, men jag fick ut mycket av att ta del av andras inlägg. Och det är förmodligen den enda gruppen jag gärna återkommer till över ett år efter att det sista inlägget postats för att leta upp något omistligt. Som alla vet är Facebook uruselt som arkiv och gruppen är sluten, vilket ger mig minst två anledningar att blogga några av mina favoriter bland alla postningar i gruppen.

Thirteen Moons ”Origins”

Joy “Still sitting still”

Kiss me Kate “Dreams of gold”

Santiago de Gil “På min resa”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.