Vivien G

För ungefär åtta år sedan intervjuade jag Vivien Goldman, men det verkar inte finnas några bevis. Jag hittar inte mailen vi skickade eller den färdiga texten. Har inga egentliga minnen av syfte eller resultat. Det bör ändå ha inträffat, jag är rätt säker, och jag har en olustig känsla av att samtalet kretsade kring begreppet “frukost”.

Först igår upptäckte jag Chantage, en kortlivad och sorglös och perfekt duo med Goldman och Eve Blouin. Dessutom Annie Whitehead, Neneh Cherry, Adrian Sherwood och Carrol Thompson i biroller. Fakta som borde nått mig för åtta år sen kan man tycka, kanske kunde temat för intervjun blivit mer fängslande än frukost. Men samtidigt går ju många genom livet helt utan att höra Chantage.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.