Lokaljazzen

I vårt kvarter har vi en ny biograf. Där kan man förutom att se ny och gammal film då och då också lyssna på musik. Som ikväll då Lokaljazzen tog plats framför bioduken. Vilhelm Bromander (bas), Alex Zethson (piano), Siv Øyunn Kjenstad (trummor), Katt Hernandez (fiol) och Per-Åke Holmlander (tuba) som denna kväll tolkade Bobbie Ericson (som skrev En gång i Stockholm) och Bo Nilsson (geniet från Malmberget). Underbart fria och levande tolkningar av Lidingö Airport, Utskärgård, några Nilsson-kompositioner och just En gång i Stockholm. Allt varvat med lite folkbildande prat om kompositörerna. Inspirerande sväng!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.