Hopp i lo-fi-kostym

Veckorna fram till valdagen tog jag mig igenom med hjälp av en daglig dos Seinfeld. Så här två dagar efter själva valdagen svävar vi alla ännu i ovisshet vad gäller resultaten, men oavsett hur de blir kommer hösten sannolikt kräva fortsatta lugnande medel i form av tv, film, musik och annat. Ett sådant som jag bara hunnit pröva kort är ett nytt släpp från Ulla Straus, en lo-fi-meditation att ta till vid behov. Jag lägger den här:

Hope Sonata på Bandcamp >>

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.