Dagens City Boy-outfit

Text: Albin Lindström

Popeye Magazine har sedan 1976 undrat vad som gör en ”City Boy”? Ska man gå på vad tidningen fokuserar på idag så är det en blandning av japansk streetwear och den klassiska Ivy League stilen. Jag älskar det.

Speciellt älskar jag den pågående serien av Summer Classics på deras instagramkonto. Sommarfavoriter som att äta frukost på hotell, bära t-shirt under en piké, smaken av mandeltofu med citron… Kanske lite som Sigge Eklunds små njutningar fast i en snygg japansk outfit.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.