Dagens City Boy-outfit

Text: Albin Lindström

Popeye Magazine har sedan 1976 undrat vad som gör en ”City Boy”? Ska man gå på vad tidningen fokuserar på idag så är det en blandning av japansk streetwear och den klassiska Ivy League stilen. Jag älskar det.

Speciellt älskar jag den pågående serien av Summer Classics på deras instagramkonto. Sommarfavoriter som att äta frukost på hotell, bära t-shirt under en piké, smaken av mandeltofu med citron… Kanske lite som Sigge Eklunds små njutningar fast i en snygg japansk outfit.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.