Salami Korv “Jimmy Dean”

salami2

“Vi gjorde som vi gjorde, och så blev det som det blev”, bevingade ord från Trollrocks magiska mini-lp, enligt mig det bästa som släppts på skiva i Sverige nånsin. Senare förkortades namnet till Troll, vilka släppte två fantastiska fullängdare, och deras dunderhit “Jimmy Dean” borde knappast vara okänd för någon av bloggens besökare med tanke på att samtliga läsare lär vara åtminstone 30+.

Jag samlar på skivor med barn och ungdomar, och jag blev jäkligt peppad när jag fick tips om att Unga Örnar släppt en samlingsskiva där ett gäng kids gör cover på just “Jimmy Dean” (merci beaucop, monsieur Carl-Henrik!). Hittade tack och lov ett exemplar på Discogs, och tänkte att jag skulle dela med mig. Sjukt odynamisk, stressig, och såklart oemotståndlig version:

salami

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.