Party like an animal

Ni vet hur det är, exakt samma grej som att stå i butiken och undra ”vad fan vad det jag skulle köpa?”, man sitter framför Youtube och har en malande känsla av att det var något man borde kolla upp, men kan för Guds skull inte komma på vad i bövelen det var. I flera år har jag stundtals drabbats av en kraftig önskan av att se videoklipp på djur som berusar sig själva, inspirerat av flertalet nyhetsartiklar om bland annat apor och elefanter som raidar uteserveringar i Indien eftersom de fått smak på eldvatten.

Men det tog som sagt ett tag innan jag kom till skott, väntan var dock inte förgäves när resultatet blev denna underbara bit vilken verkar komma ifrån en dokumentärfilm från 60-talet, komplett med myndig berättarröst, roliga ljudeffekter, och fyllgubbemusik. Möjligen har ni redan sett detta, det verkar vara ett populärt klipp, men om inte, here ya go:

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.