Slutet närmar sig

IMG_0781 (1)

Detta är årets sista inlägg, för mig. Huset kommer visas i sin helhet på konsthall c i februari. Det har varit roligt att få deltaga här. Det gav en ordning, ett rutnät att tänja, ytor att fylla, en berättelse att försvinna in i. En bok och myllrande tankemönster.

Rum har målats intill rum. Bit prövats intill bit. Detaljer utsuddade i sin litenhet. Hela pusslet är inte lagt än. Några svarta askar med ofullbordade pussel återstår i boken och några vita rum, med möbler av blyertsstreck i mitt bygge. Bartlebooth sökte både det eviga och det förgängliga. Detta året slutar här för mig.

God jul från Bartlebooth, de andra och från mig. Tack!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.