Slutet närmar sig

IMG_0781 (1)

Detta är årets sista inlägg, för mig. Huset kommer visas i sin helhet på konsthall c i februari. Det har varit roligt att få deltaga här. Det gav en ordning, ett rutnät att tänja, ytor att fylla, en berättelse att försvinna in i. En bok och myllrande tankemönster.

Rum har målats intill rum. Bit prövats intill bit. Detaljer utsuddade i sin litenhet. Hela pusslet är inte lagt än. Några svarta askar med ofullbordade pussel återstår i boken och några vita rum, med möbler av blyertsstreck i mitt bygge. Bartlebooth sökte både det eviga och det förgängliga. Detta året slutar här för mig.

God jul från Bartlebooth, de andra och från mig. Tack!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.