Hundra miljoner tusen!

Jag måste göra Black Friday-direktören besviken. Jag försökte konsumera, men kom hem tomhänt. På vägen från lunchmötet passade det bra att uträtta några ärenden när jag ändå hade vägarna förbi: se om det fanns några varma vinterskor, skaffa en extra adventsstjärna i bok- & pappershandeln ifall den gamla är för trasig (det är svårt att minnas så här tre årstider senare vilka pappstjärnor som råkat ut för katten och inte), och kanske slå till på glasögonbågarna, de enda av säkert hundra provade som jag tyckt om.

Men inget fanns, inga skor, pappstjärnorna slut, bågarna i fel storlek.

Utöver lunchsalladen och en kopp te på kaféet har jag inte lyckats bidra ett skvatt till allas vår tillväxt. I stället blev dagens bästa investering en kväll i soffan med en varm och overkligt mjuk katt sovandes i knät medan jag slumpnavigerar bland gamla tv-program.

Vad gör man med hundra miljoner tusen??

Skärmavbild 2015-11-27 kl. 21.59.34

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.