x 2

En svaghet jag har är att upptäcka vilka andra låtar olika låtar påminner om. Eller svaghet, jag bara upptäcker det, ofta. För några år sen hade jag en spotifylista, x 2, som utgick från låtar som på ett eller annat vis fick mig att associera till andra. Några låtpar från listan blir mitt bidrag denna tidiga fredagsafton.

Jag hörde:

Och tänkte på:

Jag hörde:

Och tänkte på:

Jag hörde:

Och tänkte på:

Jag hörde:

Och tänkte på:

Jag hörde:

Och tänkte på:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.