Home

En svaghet jag har är att upptäcka vilka andra låtar olika låtar påminner om. Eller svaghet, jag bara upptäcker det, ofta. För några år sen hade jag en spotifylista, x 2, som utgick från låtar som på ett eller annat vis fick mig att associera till andra. Några låtpar från listan blir mitt bidrag denna tidiga fredagsafton.

Jag hörde:

Och tänkte på:

Jag hörde:

Och tänkte på:

Jag hörde:

Och tänkte på:

Jag hörde:

Och tänkte på:

Jag hörde:

Och tänkte på:

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s