x 2

En svaghet jag har är att upptäcka vilka andra låtar olika låtar påminner om. Eller svaghet, jag bara upptäcker det, ofta. För några år sen hade jag en spotifylista, x 2, som utgick från låtar som på ett eller annat vis fick mig att associera till andra. Några låtpar från listan blir mitt bidrag denna tidiga fredagsafton.

Jag hörde:

Och tänkte på:

Jag hörde:

Och tänkte på:

Jag hörde:

Och tänkte på:

Jag hörde:

Och tänkte på:

Jag hörde:

Och tänkte på:

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.