Hälsningar från norr!

Kära läsare, Jag hade tänkt starta min bloggdebut med ett långt, relativt genomtänkt inlägg om hur jag upplevde 2014 års popklimat, men två datakraschar samt en massa planerande kring min 40-årsfest (som pågår just nu i en liten norrbottnisk by, detta skrivs bland snö, träd och minusgrader) har gjort att jag inte riktigt har hunnit med. Så det får bli nästa gång. Här får ni istället fem stycken Youtube-länkar att hålla till godo med, jag lovar att återkomma med något matigare nästa gång. Puss och kram!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.