Hälsningar från norr!

Kära läsare, Jag hade tänkt starta min bloggdebut med ett långt, relativt genomtänkt inlägg om hur jag upplevde 2014 års popklimat, men två datakraschar samt en massa planerande kring min 40-årsfest (som pågår just nu i en liten norrbottnisk by, detta skrivs bland snö, träd och minusgrader) har gjort att jag inte riktigt har hunnit med. Så det får bli nästa gång. Här får ni istället fem stycken Youtube-länkar att hålla till godo med, jag lovar att återkomma med något matigare nästa gång. Puss och kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.