Asa Duncan & Frank Sullivan “It’s Halloween” (197?)

På onsdag är det halloween, en hittepå-högtid vi har importerat från staterna för att kommersens hjul ska fortsätta snurra. Men om ni ändå ska fira, och har ledsnat på de klassiska halloween-hitsen från Misfits, Shaggs, och Stenkula fritids, presenterar jag här en finfin bit från min skivsamling att svepa häxbrygden till. Spåret kommer från albumet “Sing Holiday”, skapad av två för mig helt okända herrar vid namn Asa Duncan och Frank Sullivan, vilka skrivit ett gäng låtar som sjungs i kör av ett dussin ungdomar i tidiga tonår. En magisk liten DIY-dänga med ett stelt, funkigt sväng som borde få samtliga gastar i er närvaro att rassla förnöjsamt med kättingen. Lyssna och njut!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.