Asa Duncan & Frank Sullivan ”It’s Halloween” (197?)

På onsdag är det halloween, en hittepå-högtid vi har importerat från staterna för att kommersens hjul ska fortsätta snurra. Men om ni ändå ska fira, och har ledsnat på de klassiska halloween-hitsen från Misfits, Shaggs, och Stenkula fritids, presenterar jag här en finfin bit från min skivsamling att svepa häxbrygden till. Spåret kommer från albumet ”Sing Holiday”, skapad av två för mig helt okända herrar vid namn Asa Duncan och Frank Sullivan, vilka skrivit ett gäng låtar som sjungs i kör av ett dussin ungdomar i tidiga tonår. En magisk liten DIY-dänga med ett stelt, funkigt sväng som borde få samtliga gastar i er närvaro att rassla förnöjsamt med kättingen. Lyssna och njut!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.