Juana Bergman “Sommar Sommar (Disco)”

När jag researchade min förra bloggtext upptäckte jag att barnartisten Juana Bergman hade släppt en singel innan “Sommarlov”, betitlad, såklart, “Sommar Sommar”! Älskar konsekvens. Kastade mig ut på nätet för att beställa ett exemplar, och nu när jag har den i handen måste jag självklart dela med mig av detta bedårande stycke musik.

Jag älskar båda varianterna av låten, men postar b-sidans diskoversion eftersom jag misstänker att den kanske går hem lite mer hos er ute i stugorna. Vågar fanimej dra till med en Dislocation Dance-jämförelse även denna gång. Skivan kom utan omslag, så ni får klara er med lite skakiga inzoomningar på ett uppslag ur en fin Makoto Takahashi-manga från femtiotalet. Det är sån här musik jag lever för. Glad midsommar!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.