BCNVT-fanzine #2 som PDF!

Den ursprungliga tanken med BCNVT var att ge ut trycksaker, i första hand böcker. Blev det så? Vi har visserligen gett ut 13 böcker, men det är över tre år sedan den senaste (Bobby Barrys Music in Text). Sex år sedan starten 2012 är det tydligt att det, även om det hade underlättat, snarare än trycksaksfetischism eller en vilja att närma sig bokbranschen, varit publicering, på en mängd olika sätt, som varit den röda tråden.

I september 2017 publicerade vi #2 av BCNVT-fanzinet: 40 A4 sidor, pappersutgåva, 200 ex. Nu, sex månader senare, sprider vi den fräsiga PDF-versionen! Ur innehållet: första längre intervjun med Tom Wolgers på 25 år, Twice A Man-intervju, Sarah Nyberg Pergament om Virna Lindt, Eno/Hassell, Jonas Ellerström om Magma, Jorge Ben, 2017-anteckningar, Cosi-tech, med mera…

Senare i vår ger vi, ”Sveriges minsta bokförlag”, parallellt med fortsatt dagligt bloggande, ut Cosi-tech som kassett + ”small publication” tillsammans med Sukhdev Sandhus BCNVT-besläktade Texte und Töne i New York. Och här samlar vi ytterligare PDF-utgåvor av tidigare trycksaker: I Hear a New World 1958–1962; Fria-serien-titlarna; Where Did This Begin? om Testbild!

Länge leve den medelålders fanzine/blogg/print-on-demand/kassett/bandcamp/podd-revolutionen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close