BCNVT 5 år! World of Dog, Liminals live! Nytt fanzine! Cositech!

Bläck Charm Nostalgi Vassa Tänder firar 5 år – välkommen!

Lördag 23 september, kl 19-01.
Landet, LM Ericssons väg 27, Hägersten. T-bana: Telefonplan http://www.landet.nu)

Under kvällen ger vi ut vårt nya fanzine och samlingsskivan “Cositech”. Dessutom spelar World of Dog och Liminals live och Johan Fredriksson (Top Sound) dj:ar.

Fanzinet:
Fanzinet innehåller bland annat intervjuer med Tom Wolgers och Twice A man, en introduktion till den fiktiva musikgenren Cositech, småplock om 2017, samt delen Internationalism, med texter om musik från Brasilen, Kamerun, Sovjet, Japan, Frankrike och en karta av Amanda de Frumerie.

Cositech:
Medverkande grupper på Cositech-samlingen: Byte, Daisy Bell, Cositech Apocalypse, Fly To The Future, Fourth Dimension, Go-GoTek TM, Kodak Brain, Offshore Arcadia, Radium Prague, The Small Systems Journal, Spektrum, Luna Yue. Skivan kommer att premiärspelas i sin helhet kl 20.30
Skivan kommer därefter finnas tillgänglig via Bandcamp, på kassett osv.

World Of Dog:
… består av Sandro Colombo och Nils Hollmer och tillsammans skapar de en jazzinfluerad electronica som blandar levande instrument med samplingar och trummaskiner. Debut-LP:n “Real & Legendary Dogs” från 2017 finns att köpa på plats: https://excellentspaces.bandcamp.com/album/real-and-legendary-dogs

Liminals
…. är Tomas Bodén och Anna-Karin Brus och precis som World Of Dog från Uppsala. Har beskrivits som ” straight up acid tribalism to spaced out austronaut fantasies and krautechno” och släppt skivorna “Ecstasy Atlas” (Zeon Light, 2015) och “Hearthand” (Friendly Noise, 2009): https://www.facebook.com/liminals/

Bilden på Tom Wolgers togs av Arne Lind, 1982

1 thought on “BCNVT 5 år! World of Dog, Liminals live! Nytt fanzine! Cositech!”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.