Hästköttskandalen: ny bokning till “Att kartlägga en plats”

tumblr_n31v6hV9sh1st4t8go5_r1_1280

Nu är det klart att även Hästköttskandalen spelar live på vårt evenemang Att kartlägga en plats (här är info om allt som händer Facebook-event). Gruppen består av Ellen Arkbro, Marta Forsberg, Maria W Horn och Kali Malone. “On October 24th at Tellus Biograf, Hästköttskandalen will present a specially made piece for 4 electric guitars in just intonation performed by Ellen Arkbro and Kali Malone. Hästköttskandalen was formed in Örnsberg during spring 2013 and in February 2015 we released our debut vinyl record Spacegirls on Fylkingen Records.

Recension av Spacegirls i nya numret av Orkesterjournalen:

hästkött

https://vimeo.com/113453736

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.