Detta är inget blogginlägg

Jag hade tänkt roa mig med att liveblogga från kvällens förlagsmöte. Ge er en titt bakom kulisserna. Inte då om planeringen av vårt kommande arrangemang på Tellus, ”Att kartlägga en plats…”, eller budgetfrågor, kommande utgivning, diskussionerna om ratade idéer. Istället försöka fånga det där viktiga runtomkring. Vad vi åt, vad vi tyckte om kvällens spellista på Tre vänner, samtal under en cigarettpaus om någons resa, vädret eller tv-serien någon ser, en bok som ibland nämns i förbifarten, något smart eller dumt som snappas upp på sociala medier under kvällen, vem som glömde betala sin del av notan och vem som tog det istället. Allt det där som annars aldrig brukar lämna rummet. Men ett inställt möte … nej, I won’t go there.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.