Detta är inget blogginlägg

Jag hade tänkt roa mig med att liveblogga från kvällens förlagsmöte. Ge er en titt bakom kulisserna. Inte då om planeringen av vårt kommande arrangemang på Tellus, “Att kartlägga en plats…”, eller budgetfrågor, kommande utgivning, diskussionerna om ratade idéer. Istället försöka fånga det där viktiga runtomkring. Vad vi åt, vad vi tyckte om kvällens spellista på Tre vänner, samtal under en cigarettpaus om någons resa, vädret eller tv-serien någon ser, en bok som ibland nämns i förbifarten, något smart eller dumt som snappas upp på sociala medier under kvällen, vem som glömde betala sin del av notan och vem som tog det istället. Allt det där som annars aldrig brukar lämna rummet. Men ett inställt möte … nej, I won’t go there.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.