Hyperdub sista tiden

Det känns inte som jag hängt med riktigt vad som släppts på Hyperdub sista tiden, men i går kom jag på att den här låten är en riktig fullpoängare:

Så då tänkte jag, vad är det egentligen som har släppts på Hyperdub sista tiden? DJ Spinn, tydligen:

Låten ovan är producerad tillsammans med DJ Rashad, som tyvärr gick bort förra året (RIP). DJ Rashads Double Cup (2013) är det senaste Hyperdub-släppet jag lyssnat riktigt mycket på. Och DJ Rashad och Traxman är nog de enda footworkproducenterna jag lyssnat riktigt mycket på.

DJ Spinn har jag aldrig fastnat för, men det bådar ju gott nu. Låten Studio diggade jag dock när den kom. Den sjunger jag för mig själv ibland dessa semesterdagar när jag sitter i ett rum i lägenheten som lite lättsamt refereras till som “studion”, i alla fall där jag försöker göra musik. Men det blir sällan någon musik. Jag sitter mest där, spenderar tid, sjunger “spendning every moment in the studio” och sen är dagen slut och så går man och lägger sig.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.