Läget

Jag njuter faktiskt oerhört mycket av musik – alltid gjort – men sista tiden har jag inte riktigt haft någon ork att gräva fram något nytt. Det är väl så ibland, och jag antar att jag fokuserar på andra saker i stället. Exempelvis tittar jag mycket på kläder på internet. Kläder som jag kanske inte har råd med. Det kan vara en nog så fantasieggande syssla. Tjockt bomullstyg vävt i Japan, doppat i indigo, man kan känna det mellan fingrarna, mjukt men lite strävt och så vidare, ni fattar.

Indian_indigo_dye_lump

Och jag har precis börjat läsa Brian Catlings The Vorrh tillsammans med min bror. The Vorrh är i boken en mystisk, eventuellt oändlig skog. Den alluderar på en skog med samma namn i Impressions of Africa av Raymond Rousell, och Rousell dyker även upp som karaktär i The Vorrh, boken. Catlings stil jämförs med Thomas Pynchons i den här recensionen i The Guardian som jag tycker att ni ska läsa om ni vill veta mer. Jag ser fram emot en fantasyroman av högsta kvalité och återkommer.

The-Vorrh

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.