Gunnhead

Det händer inte så ofta att jag ser fler än en konsert med en artist samma år. Jag kan komma ihåg en gång för många år sedan, då jag och mina vänner åkte till Uppsala och såg The Mountain Goats dagen efter att de spelat i Stockholm. Vi hade med oss kladdkaka som tack för att få stå på gästlistan, och Peter Hughes kallade oss för ”Goatheads”. Så för en månad sedan såg jag Steve Gunn spela i Glasgow, en källare, en liten låg scen, en wah-wah som strulade lite, det var fint. Vi hamnade på samma pub som bandet senare, de stod där på andra sidan bardisken, och jag lekte med tanken att gå fram och säga något, lite för onykter för att kunna göra det, lite för gammal för att ändå fatta rätt beslut att låta bli. Imorgon ska jag gå förbi när Steve Gunn spelar här i stan, se om pedalen funkar nu, stå där och gilla det igen. Det kostar inget, inte ens en kladdkaka.

stalkinsg

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close