Topplista! Eurovision Song Contest

Nu är det paus i Eurovision och dags att reflektera. Fy fan alltså, man blir ju vansinnig på alla dessa kraftlösa powerballader, VAR ÄR POPMUSIKEN? Var tog Islands utmärkta bidrag vägen? Jag hejar i sammanhanget på Lettland, men det skaver ändå lite i hjärtat när jag inser att det är mycket möjligt att Aftonbladets Markus Larsson kanske tycker att låten i fråga är helt ok, och man vill ju verkligen inte dela åsikter med någon som inte förstår sig på de pastellfärgade Dolly Style eller de sympatiskt valpiga och förvirrade Samir och Viktor. Allt var självklart bättre förr, här är fem favoriter från svunna tider:

5. Sophie & Magaly “Papa Pingouin”

4. Bardo “One Step Further”

3. t.A.T.u “Nye Ver, Nye Boysa”

2. Laka “Pokusaj”

1. France Gall “Pouppe de Cire, Pouppe de Son”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.