Jag vill inte veta

Det är en sån 7” som jag köpt utan att veta något om, och som jag behåller och fortfarande inte har en aning. Ett bandnamn jag inte gärna googlar, NSFW, men som får mig att småle. Och b-sidans titel, Give sheep a chance, en mening jag älskar att repetera tyst, för att den är så nära att betyda något viktigt men gör inte det.
Framsidan; djurets självklara attityd mot mulnande himmel, och produced by Joe Blocker.
Alla som läser vet förmodligen mer än jag, känner till Raw Sex, Pure Energy, och förstår symboliken med fåret. Jag vet ju att Discogs ligger online, och Wikipedia, men ibland vill jag bara ha en liten bit upplevelse utan sammanhang.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.