Det ena leder till det andra

Två upptäckter jag gjort de senaste två veckorna.

1. Van Morrison sjunger världens kanske första yolo på Astral Weeks (1968), exakt 4:15 in i Cyprus Avenue. Lyssna noga.

2. Stephen Malkmus har ett twitterkonto: https://twitter.com/dronecoma

Dessa upptäckter hänger samman, ungefär så här: något Malkmus skrev för över 20 år sedan fick mig att kolla upp Astral Weeks, vilket jag nyligen erinrade mig under en lyssning, och när jag igår sökte efter källan, var och vad det var jag läst, hittade jag alltså det där twitterkontot. Ja, det var ju inte där jag läst det, men jag ska kika lite nu, och tänker att kanske det leder mig till något som jag om 20 år fortfarande hör nya saker i.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.