Det ena leder till det andra

Två upptäckter jag gjort de senaste två veckorna.

1. Van Morrison sjunger världens kanske första yolo på Astral Weeks (1968), exakt 4:15 in i Cyprus Avenue. Lyssna noga.

2. Stephen Malkmus har ett twitterkonto: https://twitter.com/dronecoma

Dessa upptäckter hänger samman, ungefär så här: något Malkmus skrev för över 20 år sedan fick mig att kolla upp Astral Weeks, vilket jag nyligen erinrade mig under en lyssning, och när jag igår sökte efter källan, var och vad det var jag läst, hittade jag alltså det där twitterkontot. Ja, det var ju inte där jag läst det, men jag ska kika lite nu, och tänker att kanske det leder mig till något som jag om 20 år fortfarande hör nya saker i.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.