Våreld

Valborg imorgon, och jag minns den gången en sista april då jag köpte On Fire med Galaxie 500. Eller, det är egentligen inte vad jag minns, att jag köpte skivan, men värme och ett ljus den dagen. Jag minns även för ett år sedan, hur jag mot slutet av april tog fram On Fire igen, för att först senare fundera över om det var årstiden som påmint mig om musiken, eller musiken om ljus och en värme som var på väg då, några dagar efter valborg och det hade snöat. Och nu, dessa dagar, denna musik, igen, att minnas men mest finnas i, on fire.

20150429_182200

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.