Häromdagen kom jag på att jag var i ett av rummen på fritids

En sak som jag har tänkt lite på i veckan (kanske aldrig tidigare): ibland har jag en särskild plats i tankarna ett tag. Nån plats man har varit på nån gång som av nån anledning gjort sig påmind och stannar kvar en tid, kanske några dagar eller veckor.

Häromdagen kom jag på att jag var i ett av rummen på fritids, det där vi åt mellis (ofta kräm gjord på pulver och vatten). Utsikt mot skolan och skolgården, cykelstället och landsvägen. I det rummet har jag inte varit (rent kroppsligt) sen mitten av nittiotalet. När jag tänkte på att jag återkommit till samma rum några gånger senaste tiden kom jag också på att det inte var säkert att jag var ensam om att röra mig där i tankarna. Vilka fler var där samtidigt? Det är omöjligt att veta, men roligt att tänka på.

Samma sak med drömmar. Många människor och rum kommer man förmodligen aldrig möta igen, men kanske i drömmarna. Bara det att vi inte vet om varandra just då.

Skärmavbild 2015-04-03 kl. 20.12.21

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.