Home

Efter den nästan orimligt bra spelningen med Most Valuable Players på Krets i lördags var det lätt att drabbas av svår prestationsångest. Detta hände. Men gick snart över. För man är den man är ändå. Det är bara att göra sin grej och försöka att göra det så bra som möjligt. Man får liksom plocka från det egna potatislandet – ett potatisland som man inte själv har valt utan bara råkat på, blivit tilldelad, och som med tiden rymmer massa härliga minnen och således även är ett inre potatisland, som Marcel Proust sa.

Nedan: MVP tillagar sin potatis på bästa tänkbara sätt.

IMG_0310

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s