Noarén

Igår kom jag hem efter jobbet, för trött för att äta, tvätta, och lyssna på musik. Lade mig att läsa “En dramatikos dagbok”. Katten krafsade på dörren, släppte ut honom. Plötsligt helt tyst. Tiden tänjdes ut och två timmar gick. Åt lite. Middag i sängen. Läste vidare. Gick upp efter en stund, satte på en skiva. Skip Spence, spelar den inte så ofta. Avskalat. Rent. En röst som tystnade innan den hördes. Boken tung på bröstet. Som en gravsten. Somnade, sov, drömde. Allt flöt samman.

noaren

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.