Nytt fanzine + evenemang: Världen av i morgon

bcnvt#3_framsida

BCNVT presenterar: Världen av i morgon, 2 maj på Rönnells Antikvariat

fACEBOOK-EVENT

En kväll tillägnad något som inte ännu finns – 2020-talet. Hejdå 2010-talet, välkommen till världen av i morgon!

Under kvällen firas utgivningarna av nya BCNVT-fanzinet Världen av i morgon, Amanda de Frumeries och Robert Barrys bok Three True Tales About Music and Technology och Petter Herbertssons & Elin Franzéns kassett En ny sorts kommunikation. Bok, fanzine och kassett finnas att köpa på plats.

Torsdag 2 maj kl 18.30-22.00 på Rönnells Antikvariat, Birger Jarlsgatan 32, Stockholm.  Inträde: 80 kr.
http://www.ronnells.se/

VÄRLDEN AV IMORGON
I fanzinet Världen av i morgon, om 2020-talet, medverkar Petter Eklund, Anna-Karin Brus, Magnus Haglund, Jonas Ellerström, Torbjörn Håkansson, Tomas Bodén, Elias Hillström, Anders Sveen, Klas Senatus Sjögren, Elin Franzén, Mattias Jonsson och Stefan Zachrisson. Form av Magnus Häglund.
Kan beställas via att swisha 80 kr till 0707409164 (Stefan Zachrisson). Ange din adress som meddelande.

EN NY SORTS KOMMUNIKATION
På 2020-talet är mycket som förut, men också annorlunda. En ny sorts kommunikation, av Petter Herbertsson & Elin Franzén, innehåller tio ljudspår som ger prov på det som kommer, år för år, men som sannolikt går människorna förbi.” Spelas upp under kvällen och släpps på kassett och Bandcamp.

Framträdanden:

19.00 SARTO Met det annalkande albumet hämtar inspiration i slumpen, ofärgade vågor och sitt barns nyfikenhet. Maniska rytmer bryts ner till en lågaffektiv ambient atmosfär där andningen bildar en central gestaltning för vägen musiken bestämmer sig att ta. http://www.vvvww.net/

20.00: Skribenten ROBERT BARRY + konstnären AMANDA DE FRUMERIE berättar om sin bok Three True Tales about Music and Technology, utgiven av engelska Rough Trade Books 2018.
http://www.roughtradebooks.com/editions/three-true-tales-about-music-and-technology/

20.30: ROBERT BARRY gör en “reading from the book that will also be a sort of musical performance – like adding metronomes and music boxes.” Har tidigare gett ut böckerna Music in Text (BCNVT, 2014) och The Music of the Future (Repeater, 2017)
http://www.repeaterbooks.com/post_authors/robert-barry/

21.00: CIVILISTJÄVEL! “Music made with no audience in mind, but simply to suit itself: cold-world, dronal minimal synth and ambient techno ice-scapes, austere but full of nameless, 30-days-of-night yearning.” Aktuell med LP på engelska Low Company.
http://www.lowcompany.co.uk/products/1-1

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.