Stad

181106_frumerie-teck mindre_klar2

Här är bilden som gjordes för Bcnvt:s evenemang på Rönnells den 8 november 2018. Den är inspirerad av boken Träsket av Kristian Petri och av områdena runt Rönnells. Samt av musiken som skulle spelas den kvällen. Gjorde ett litet tåg med vassa tänder på taket, där banden är på väg till spelningen. Placerade Rönnells i mitten av bilden. Jag hade roligt när jag gjorde denna, hoppas ni också har roligt när ni tittar på den. Jag la också in ett litet e i en liten håla, och tänkte lite på Perec.

Sedan i de få kommande inläggen tänkte jag återvända till bildberättelsen. Hej så länge!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.