Positiva tankar

1.

Om det nu är så att Ty Dolla $igns brorsa TC är oskyldigt dömd till livstid för mord så framstår han ändå som en ganska positiv person när han från fängelset genom en typ insmugglad mobil sjunger ”it’s a miracle I’m still standing”:

2.

Einstein developed all his ideas about relativity with “thought experiments”: careful imaginary assessments of highly stylised states of affairs. In 1907 one of these provided him with what he would later refer to as his “happiest thought”: that someone falling off a roof would not feel his own weight.

God jul.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.