Visa mig din bokhög…

Häromdagen sökte jag en bok här hemma bara för att finna att den sannolikt låg i en låda i förrådet. Så blev jag sittande framför den här högen (jag har ingen hylla, de ligger längs en vägg på golvet) och kom att tänka på det där talesättet, att dina böcker berättar vem du är, och så kändes det som att, fan, det här är jag. Det var som att se årsringar, från tidigt 80-tal fram till i somras och boken jag fick i 40-årspresent av jobbet.

Nå, jag överlåter analysen till er. Kanske är ändå det mest talande den osorterade dammigheten.

bookpile

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.