Till den det vederbör

Med anledning av ett gigantiskt, men finkänsligt radioteleskop, som plockar upp ljud från universum långt tillbaka i tiden, finns i det lilla samhället Green Bank, i West Virginia, världens enda mobilfria zon. Till och med ett spelande grattis- eller julkort kan störa arbetet med teleskopet, och anställda på The National Radio Astronomy Observatory kontrollerar dagligen så att ingen av Green Banks invånare försöker använda till exempel wi-fi. Hur reaktionen skulle bli på den här bloggposten vet jag inte riktigt, men här kommer i vilket fall ett annat spelande kort:

Morning!
Remember me?
Det var länge sen
I feel good (It’s a lovely day today)
What about you?
Let’s get together
Let’s have some fun
What do you think?
Call my maybe
Farewell!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.