4 x mobilfoto

Bild 1: Jag var som sagt och besökte Hyde Park i slutet av juni för att avnjuta Taylor Swift live för tredje gången, men ett besökarantal på 65000 personer (!!!) och ett kraftigt fokus på hennes trista och överskattade senaste skiva gjorde att upplevelsen inte blev lika njutbar som jag önskade. För att slippa dödens dödsträngsel smet jag mot slutet av konserten, och på väg mot t-banan kunde jag inte låta bli att ta ett foto på dessa två tjejer som smygkikade på spektaklet genom en glipa i barrikaden:

DSC00614

Bild 2: Jag hängde en hel del i Solna veckan innan jag åkte till London, och den här affischen fick mig att önska att jag fortfarande bodde i Sthlms-trakten. Någon som var där? Verkar asgrymt ju.

DSC00616

Bild 3: Det här klottret kan man beskåda om man tar sig en tur till stranden Sandvallen i Lauker och tittar in i stugan där man kan byta om. Jag önskar att det var en för mig okänd individ som tagit kol mot trä och uttryckt sin kärlek inför detta utmärka folkrockband, men jag får väl erkänna att det var undertecknad som tog initiativet för ett par år sedan när min kompis Ola var på besök.

DSC00618

Här kan ni lyssna på deras bästa låt:

Bild 4: Vad vill jag med det här fotot? Vete tusan, tog det på fyllan i min sommarstuga. Nån form av skev relevans har det dock.

DSC00625

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.