Summer’s what you make it

I måndags började jag jobba efter semestern. Tio i nio laddade jag ner den här mixen i min mobil i väntan på bussen, och den gjorde faktiskt övergången lite lättare, så nu blir den mitt tips till er som kanske har några sista skälvande dagar av sommar kvar, eller som liksom jag är tillbaka i vardagen fast kvar i en fantomsmärteskavande ledighet. För vad den sa till mig var att det finns another season, another reason to be, runt hörnet, och jag tror vad jag vill tro, och hösten kommer att bli fin.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.