Mitt huvud är mitt enda hus

Välkomna ska ni vara till vår nya följetong med hemma hos-reportage. Bläck charm nostalgi vassa tänders utsända kommer i denna serie besöka hela vårt avlånga lands Ekströms pulverkräm de la kräm artister (inkluderande men inte uteslutande poeter, profeter, kvarglömda bloggare, plankare, illegalfilmnedtankare, bandcampkloggare och annat löst folk som kan tänkas vilja läsa om sig själva).

Vi har valt rubriken för att vi vill ju inte bara komma in i dessa personers villor, lyor, våningar och källare utan även deras tankar, deras egentliga innersta öppna rum och slutna landskap, så att säga. (Ratade förslag var “Huskär, du?” och “Yo, BCNVT cribs!”)

Först ut är den gamle Mindjive-batteristen Christian Bagel (även bob hund).

Screenshot_2018-08-21-19-55-18

(Texten uppdateras löpande)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.