Mitt huvud är mitt enda hus

Välkomna ska ni vara till vår nya följetong med hemma hos-reportage. Bläck charm nostalgi vassa tänders utsända kommer i denna serie besöka hela vårt avlånga lands Ekströms pulverkräm de la kräm artister (inkluderande men inte uteslutande poeter, profeter, kvarglömda bloggare, plankare, illegalfilmnedtankare, bandcampkloggare och annat löst folk som kan tänkas vilja läsa om sig själva).

Vi har valt rubriken för att vi vill ju inte bara komma in i dessa personers villor, lyor, våningar och källare utan även deras tankar, deras egentliga innersta öppna rum och slutna landskap, så att säga. (Ratade förslag var ”Huskär, du?” och ”Yo, BCNVT cribs!”)

Först ut är den gamle Mindjive-batteristen Christian Bagel (även bob hund).

Screenshot_2018-08-21-19-55-18

(Texten uppdateras löpande)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.